Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Burp, the other wine book (ENG) - Bas Korpel & Jur Baart

 34,99 In winkelwagen

Burp, the other wine book (ENG) - Bas Korpel & Jur Baart

Ontdek de verhalen achter wijnlabels

“Burp, the other wine book” is een intrigerende titel die de aandacht trekt van elke wijnliefhebber. Het boek richt zich niet op wijn zelf, maar op de verhalen achter de wijnlabels, een aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien. Door dit unieke perspectief biedt het boek een frisse kijk op de wereld van wijn, waardoor het een mooie aanvulling is op de boekenkast van iedere wijnenthousiast.

De focus op branding, design en familieverhalen achter elk label voegt een nieuwe dimensie toe aan de wijncultuur. Het begrijpen van het erfgoed en de achtergrond van deze labels zal een diepere waardering en begrip kweken voor de wijnen die je drinkt. Het idee dat, volgens de schrijvers, kennis over een label de smaakbeleving kan verbeteren, is fascinerend en nodigt uit tot ontdekking.

Het boek is niet alleen informatief, maar stimuleert de lezer ook om verder te kijken dan de fles en te ontdekken wat er achter ieder ontwerp schuilgaat. Het is daarmee een aanrader voor iedereen die zijn of haar kennis over wijn wil verdiepen op een niet-traditionele manier.

Proost op een boek dat zowel educatief als verrijkend is en de lezer een unieke kijk geeft op de kunst en verhalen achter wijnlabels.

 34,99
Momenteel uitverkocht, maar neem vooral contact op, wellicht is het nog na te bestellen.
Specificaties
Auteur
Bas Korpel & Jur Baart
ISBN
9789090337814
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.