Nu nog open van woensdag tm zaterdag vanaf 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Chinese-ish - Rosheen Kaul & Joanna Hu

 23,50 In winkelwagen

Chinese-ish - Rosheen Kaul & Joanna Hu

Chef-kok Rosheen Kaul en illustrator Joanna Hu zijn in China geboren maar groeiden in Australië op. Moesten zij zich vasthouden aan de culinaire tradities van hun ouders of inburgeren in de keuken(s) van Australië? Of bewandel je een nieuwe weg waarbij smaak zwaarder weegt dan authenticiteit? Chinese-ish is een ode aan de samensmelting van cultuur en identiteit en biedt een schat aan niet-authentieke gerechten. Leer de basis van de Chinese keuken kennen: technieken als rijst koken, goede dumplings en diverse Chinese bouillons maken. Lees over tips & trucs en handige adviezen over minder bekende ingrediënten. Krijg inzicht in welke ingrediënten je makkelijk kunt vervangen of weglaten en welke juist niet en ga aan de slag om succesvol chinese-ish te koken. Van krokante mihoenpannenkoeken, kip met gefrituurde basilicum en szechuanpeper of ‘miljonairsrijst’ en ‘drie aardse schatten’. Maak geroerbakte knoflookscheuten met ibéricoham of Chinese snacks die een beetje raar lijken zoals szechuan worstjes met koriander- en muntblaadjes op witbrood. Maak feestmaaltijden voor grote gezelschappen of eenvoudige gerechten voor één persoon. Sluit een maaltijd af met ‘custardtaartjes voor valsspelers’.

 23,50
Momenteel uitverkocht, maar neem vooral contact op, wellicht is het nog na te bestellen.
Specificaties
Auteur
Rosheen Kaul & Joanna Hu
ISBN
9789461432810
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.