Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

De Banketbakker - Cees Holtkamp & Jonah Freud

 35,00 In winkelwagen

De Banketbakker - Cees Holtkamp & Jonah Freud

Heb jij al een exemplaar van het kookboek “De Banketbakker” van Cees Holtkamp in huis? Zo niet, dan heb ik fantastisch nieuws voor jou! Ik heb persoonlijk gesigneerde exemplaren beschikbaar in mijn winkel. Cees Holtkamp komt regelmatig langs om de boeken persoonlijk te signeren. Zo gezellig!

“De Banketbakker” is een must-have voor elke zoetekauw. De cover heeft een trendy blauwe kleur gekregen en er staan nu 2 kroketten op de voorkant, waardoor je meteen trek krijgt in de lekkerste banketbakkerscreaties. Het binnenwerk heeft een frisse lay-out en prachtige foto’s van de meest heerlijke lekkernijen.

Van traditionele gerechten zoals appeltaart en slagroomsoesjes tot de meer uitdagende recepten zoals pralines en nougatine, met “De Banketbakker” heb je alle klassiekers en moderne creaties binnen handbereik. En wat is er nu mooier dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar van Cees Holtkamp himself?

Of je nu een ervaren banketbakker bent of net begint met het maken van zoete lekkernijen, dit boek mag niet ontbreken in jouw keuken. Bestel het boek vandaag nog en geniet binnenkort van de heerlijkste zelfgemaakte traktaties!

Voorproefje van Foodtube, Cees en Stella maken hoerenkoekjes:

 “Geen twijfel mogelijk. Deze klassieker en mijn persoonlijke favoriet helpt ieders bakkunsten naar een hoger peil brengen”
– Janny vd Heijden

“Het boek De Banketbakker doet de banketbakkerij eer aan. De juiste ingrediënten, de juiste bereiding. Alles klopt in dit boek!”
– Robert van Beckhoven

“Passie voor je beroep hebben…..dat delen we! Cees, je hebt me weten mee te slepen met jouw fantastische recepten, jouw boek prijkt in mijn keuken op de vensterbank en ik kan het iedereen aanraden!”
– André Rieu

 

 35,00

Specificaties
Auteur
Cees Holtkamp & Jonah Freud
ISBN
9789082543773
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.