Frisse en verse Nordic gerechten
De Scandinavische keuken blijft verrassen met zijn frisse, verse smaken en visueel aantrekkelijke gerechten. De ingrediënten en recepten in dit boek verbinden alle regio’s en bieden een unieke Scandinavische eetervaring die zijn oorsprong duizenden jaren geleden vindt.
Eenvoudig, Natuurlijk en Heerlijk
Scandinavisch eten is eenvoudig, wat het des te aantrekkelijker maakt om te bereiden. Het draait om natuurlijke en eerlijke ingrediënten. Wanneer je werkt met de beste verse producten, is ingewikkeld koken niet nodig – het resultaat is altijd gezond en smaakvol.
Een kookboek voor alle gelegenheden
Dit heerlijke kookboek bevat 75 recepten voor elke gelegenheid en elk moment van de dag. Van ochtendbroodjes tot open sandwiches, van stevige diners tot frisse Scandinavische salades – door de frisse en toegankelijke recepten is dit een boek dat je eigenlijk nooit meer dicht wilt slaan.
Over de auteur
Brontë Aurell groeide op in Denemarken en maakte samen met haar man Jonas furore met hun veelgeprezen Scandikitchen Café en winkel in het centrum van Londen. Haar recepten zijn geregeld te vinden in onder meer The Guardian, The Times en The Evening Standard. Haar kookprogramma’s zijn te zien op zowel Engelse als Deense zenders.
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.