Italiaanse zoetigheden centraal in De Zilveren Lepel – Bakboek
“De Zilveren Lepel – Bakboek” richt zich volledig op ‘dolci’, het Italiaanse woord voor zoetigheden, en brengt de rijke Italiaanse patisserie traditie tot leven. Als onderdeel van de beroemde Zilveren Lepel-reeks, die al lang bekend staat als dé autoriteit op het gebied van Italiaanse keuken, bevat dit bakboek 140 recepten die de diversiteit van de Italiaanse zoetwaren tonen, van klassiekers tot moderne varianten.
Leer Italiaans bakken met duidelijke instructies
Dit boek biedt niet alleen een breed scala aan verleidelijke recepten, maar ook 50 basisrecepten die essentieel zijn voor iedereen die de kunst van het Italiaanse bakken wil beheersen. Deze basisrecepten zijn voorzien van stap-voor-stapfotografie, wat het bakproces toegankelijk maakt voor zowel beginners als gevorderde bakkers.
Een visueel en culinair genot
“De Zilveren Lepel – Bakboek” is prachtig vormgegeven en een lust voor het oog, wat het bladeren door dit boek tot een waar genoegen maakt. Elk recept nodigt uit om geprobeerd en geproefd te worden, waardoor dit boek een onmisbare aanvulling is voor liefhebbers van de Italiaanse keuken en voor iedereen die graag bakt. Dit boek garandeert succes in de keuken en smulmomenten waar je je vingers bij aflikt.
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.