Dosia bakt vegan is voor iedereen die houdt van bakken en niet altijd dierlijke producten wil gebruiken. In dit vegan bakboek vind je cakes, koekjes, taarten en allerlei soorten gebak – zowel zoet als hartig. Een lekkere smaak staat daarbij voorop. En bij bakken hoort daar soms ook een royale schep zoet of een flinke lik vet bij.
Vegan bakken is anders, maar minstens even lekker! Met de romigheid van noten en kokos in plaats van boter, room en eieren, de luchtigheid van rijsmiddelen zoals bakpoeder en baksoda, en de binding van lijnzaad, appelmoes en tofu. De ontdekking van aquafaba maakt het nu ook eindelijk mogelijk vegan meringues en schuimtaarten te bakken.
Met heel veel recepten, technieken, tips en trucs laat Dosia Brewer zien dat lekker vegan bakken helemaal niet moeilijk is!
Dosia Brewer schrijft al jaren recepten voor bladen als delicious., Seasons en Margriet. In haar bakblog speurt zij de wereld af naar traditionele koekjes uit alle landen. Zij is gek op bakken en experimenteren. Er staat altijd wel iets in haar oven te bakken of op haar fornuis te koken
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.