Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Easy, de beste recepten uit Libelle - Yvette Van Boven

 29,99 In winkelwagen

Easy, de beste recepten uit Libelle - Yvette Van Boven

Snelle en eenvoudige recepten voor doordeweeks
“Easy” van Yvette van Boven is een praktisch kookboek dat vol staat met snelle en eenvoudige recepten voor doordeweekse dagen. De recepten zijn handig ingedeeld op seizoen, zodat je het hele jaar door kunt genieten van heerlijke maaltijden.

Ervaring van Yvette van Boven bij Libelle
Yvette van Boven schrijft al ruim twaalf jaar wekelijks recepten voor Libelle. Haar gerechten zijn altijd simpel, heel lekker, makkelijk te maken en verrassend. Deze ervaring komt duidelijk terug in “Easy”.

Beste recepten uit het Libelle-archief
Ter gelegenheid van het negentigjarige bestaan van Libelle verzamelde Yvette haar beste recepten voor elke dag uit het grote Libelle-archief. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, er is altijd een geschikt gerecht te vinden.

Geschikt voor elke thuiskok
Of je nu net begint in je eerste keuken of al jaren voor een groot gezin kookt, de recepten van Yvette zijn altijd gezellig en eenvoudig te bereiden. Ze zijn ontworpen om zonder veel moeite op tafel te staan, ideaal voor elke thuiskok.

Inclusief heerlijke desserts
Natuurlijk bevat “Easy” ook een aantal goede desserts, want volgens Yvette is een maaltijd zonder toetje geen leven. Dit maakt het kookboek een mooie aanvulling voor iedereen die van koken en lekker eten houdt.

 29,99

Specificaties
Auteur
Yvette Van Boven
ISBN
9789038814995
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.