Nu nog open van woensdag tm zaterdag vanaf 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Eetiquette - Mara Grimm

 14,99 In winkelwagen

Eetiquette - Mara Grimm

Mag je asperges met je handen eten? Waarom hoort er geen jam op je croissant? Hoe eet je een bitterbal zonder je mond te branden? Klopt het dat je oesters beter niet op ijs kunt serveren? En waarom mag je nooit het puntje van de camembert afsnijden? Op deze en talloze andere vragen geeft Mara Grimm antwoord in Eetiquette. Daarbij gaat het niet om nétter eten, maar vooral om lékkerder eten. Want zoals de beroemde Franse gastronoom Brillat-Savarin ooit schreef: het dier vreet en de mens eet, maar alleen een levensgenieter wéét te eten. Mara Grimm (1979) is culinair journalist. Ze werkt als restaurantrecensent voor Het Parool en publiceert regelmatig in LINDA. en Vogue. Daarnaast maakt ze kookboeken, waaronder het bekroonde Ontbijt, de bestseller Crisiskoken en verschillende titels voor topkok Sergio Herman. Grimm woont en werkt afwisselend in Amsterdam en Parijs.

 14,99
Momenteel uitverkocht, maar neem vooral contact op, wellicht is het nog na te bestellen.
Specificaties
Auteur
Mara Grimm
ISBN
9789464372540
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.