Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Elementen -

 27,50 In winkelwagen

Elementen -

Michelin sterrenrestaurant De Kromme Dissel laat u alle elementen van de keuken zien in hun nieuwste boek!

Voel de Aandacht, maak kennis met de verschillende elementen, die tafelen bij De Kromme Dissel tot een bijzondere culinaire reis maken. Het team van De Kromme Dissel geeft u, behalve een kijkje in de keuken, ook een goed beeld van de oorsprong van de diverse elementen waarmee in de keuken gewerkt wordt. De culinaire topfotografie van fotograaf Guido de Visser geven u een mooi beeld van de verschillende signaturen die de keuken rijk is.

Beleef de Oorsprong, chefkok Tonny Berentsen en zijn team nemen u mee op zoek naar de beste, puurste en eerlijkste producten. Zij laten u hun nauwe samenwerking met de vaak kleinschalige producenten zien en gunnen u in dit rijk geïllustreerde boek een blik op de pure oorsprong van de mooiste ingrediënten. Maar dat niet alleen; ze laten zien hoe deze samenwerking hen inspireert tot het maken van de mooiste en heerlijkste gerechten!

De Kromme Dissel is één van de oudste toprestaurants van Nederland en behoort tot de beste van Gelderland. De Kromme Dissel heeft al ruim 41 jaar een Michelinster waarvan de laatste 12 jaar onder leiding van chefkok Tonny Berentsen.

 27,50

Specificaties
Gewicht
1250 g
Afmetingen
286 × 215 × 22 mm
ISBN
9789490321055
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.