Nu nog open van woensdag tm zaterdag vanaf 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Fermenteren - Fern Green

 14,99 In winkelwagen

Fermenteren - Fern Green

Fermenteren heeft een comeback gemaakt, en dat is niet voor niets. Gefermenteerd eten, zoals zuurkool en kimchi, is hartstikke gezond én extra lekker! Door het fermenteren, of inmaken, verleng je namelijk de houdbaarheid en verbeter je de smaak van groenten en fruit. In Fermenteren leer je alles over de verschillende fermenteermethoden. In 63 recepten komt alles langs, van kombucha en kefir tot inmaken en zuurdesem. Maak bijvoorbeeld kimchi met kool, appel en wortel, ingemaakte komkommer met dille of bak je eigen zuurdesembrood.

 14,99
Momenteel uitverkocht, maar neem vooral contact op, wellicht is het nog na te bestellen.
Specificaties
Auteur
Fern Green
ISBN
9789023016335
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.