Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Heerlijk Amsterdam - Jonah Freud

 19,95 In winkelwagen

Heerlijk Amsterdam - Jonah Freud

Het afgelopen decennium heeft Amsterdam een culinaire metamorfose ondergaan. In alle wijken zijn bijzondere adressen te ontdekken en de stad herbergt een keur aan (internationale) restaurants en culinaire speciaalzaken.

Jonah Freud – eigenaar van De Kookboekhandel, culinair expert, kookboekenrecensent van Het Parool en Amsterdammer – wijst je samen met haar dochter Cijn Prins, in deze culinaire gids de weg. Waar haal je de lekkerste (rauwmelkse) kaas, het authentieke Amsterdams zuur, de mooiste Spaanse ham en wie maakt de lekkerste garnalenkroketten? Op welk terras geniet je van een spectaculair uitzicht, wat is de beste Chinees in town en waar kun je tot diep in de nacht dineren?

Van de grachtengordel tot piekfijne adressen op de Zuidas, van het Surinaamse Kwaku Summer Festival tot pluktuinen in Amsterdam West en dineren op het water. Van dé klassieke en trendsettende restaurants, speciaalzaken tot en met Amsterdamse boeren: Heerlijk Amsterdam gidst je dwars door de stad en net daarbuiten.

 19,95

Specificaties
Auteur
Jonah Freud, Cijn Prins
Illustrator
Jan Holtslag
Publicatiedatum
2015, April
Editie
1
Paginas
240
Taal
Nederlands
Bindwijze
Onbekend
Gewicht
550.00 g
Afmetingen
240 mm
ISBN
9789461431196
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.