Veelzijdigheid van de kamado-BBQ
Het complete kamado barbecueboek introduceert de veelzijdigheid van de kamado-BBQ met meer dan 40 unieke recepten. Van roken en stomen tot bakken en braden, biedt dit boek een uitgebreide gids voor het gebruik van de keramische barbecue.
Instructies van een wereldkampioen
Oliver Sievers, wereldkampioen BBQ, laat je zien hoe je de kamado bedient en welke accessoires essentieel zijn. Daarnaast krijg je advies over de beste rubs en sauzen voor elk recept, zodat je optimaal kunt genieten van de BBQ-ervaring.
Uitgebreide BBQ-technieken
Ontdek tal van BBQ-technieken die je kookvaardigheden naar een hoger niveau tillen. Of je nu een beginner of een ervaren BBQ’er bent, dit boek biedt waardevolle inzichten en tips voor iedereen.
Prachtige foodfotografie
Het complete kamado barbecueboek is een visueel feest met prachtige foodfotografie. De hardcover uitgave, gedrukt op kwalitatief papier, maakt het een stijlvolle en duurzame toevoeging aan je kookboekencollectie.
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.