Nu nog open van woensdag tm zaterdag vanaf 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Het Nieuwe Proefboek - Peter Klosse

 42,00 In winkelwagen

Het Nieuwe Proefboek - Peter Klosse

Over de smaak van wat wij eten en drinken. Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt.

Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Sinds zijn eerste boek over dit onderwerp is Peter Klosse uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak. In zijn nieuwste boek, ‘Het Nieuwe Proefboek’, geeft hij een frisse kijk op de voedselwereld van vandaag en inspireert hij zelf op zoek te gaan naar bijzondere smaakcombinaties. De vraag waarom een gerecht succesvol is beantwoordt hij aan de hand van de Culinaire Succesfactoren. Unieke flavour graphics laten zien hoe de diverse ingrediënten van gerechten bijdragen aan de smaak. Ook is er aandacht voor proeven en de rol van de hersenen bij de perceptie van smaak. Voor dit boek werkte hij samen met Angélique Schmeinck, een van de twee vrouwelijke meesterkoks van Nederland – een bijzondere combinatie van kennis en creativiteit.

 42,00
Momenteel uitverkocht, maar neem vooral contact op, wellicht is het nog na te bestellen.
Specificaties
Auteur
Peter Klosse
ISBN
9789059566408
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.