Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Ik Kan Koken - diverse auteurs

 25,00 In winkelwagen

Ik Kan Koken - diverse auteurs

Koken voor Kinderen
Het kookboek Ik Kan Koken van Hifumiyo Davidson is een verfrissende toevoeging aan de culinaire wereld. Geschikt voor gezinnen, biedt het boek een breed scala aan recepten, van eenvoudige omeletten tot zelfgemaakte pizza’s en meer.

Eenvoud en Uitdaging in de Keuken
Het bevat een mix van eenvoudige en meer uitdagende recepten, wat het ideaal maakt voor kinderen met verschillende kookvaardigheden. De belangrijke basistechnieken en handige tips zijn een uitstekende basis voor kinderen.

Leerzaam en Visueel
Een van de sterke punten van Ik Kan Koken is de visuele benadering. Met talrijke illustraties, zowel foto’s als tekeningen, worden de recepten stap voor stap uitgelegd. Dit maakt het kookboek uiterst gebruiksvriendelijk, vooral voor jonge kinderen.

Variatie en Seizoensbewust
Davidson besteedt ook aandacht aan de seizoensgebondenheid van producten, waardoor lezertjes leren koken met wat er beschikbaar is. Van chocolademousse tot appeltaart, het boek biedt een diversiteit aan recepten die aansluiten bij verschillende seizoenen.

Samen Koken
Het boek moedigt samen koken aan, wat het ideaal maakt voor gezinsactiviteiten. Jonge kinderen kunnen met hulp van een volwassene de keuken ontdekken, terwijl oudere kinderen zelfstandig aan de slag kunnen met de recepten.

Conclusie
Ik Kan Koken van Hifumiyo Davidson is een waardevolle toevoeging voor elk huishouden met kinderen. Het biedt een mooie balans tussen leren, plezier en het samenbrengen van het gezin in de keuken. Met dit boek wordt koken toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring. Een aanrader voor gezinnen die samen de vreugde van koken willen ontdekken.

 25,00

Specificaties
Auteur
diverse auteurs
ISBN
9789045129143
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.