Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Le garage - Le Garage

 49,95 In winkelwagen

Le garage - Le Garage

25 jaar Culinair Theater

Wie at er niet, alle grote artiesten der aarde aten in le Garage: Sting, Mick Jagger, Cecilia Bartoli, Liza Minelli, Lang Lang, Dame Edna, en talloze captains of industry gaven in Le Garage acte de présence. Beroemd is De Herenclub met kopstukken als Harry Mulish, Jeroen Henneman, Adriaan van Dis die bij een goede maaltijd filosofeerden.
Ooit startte Joop Braakhekke samen met zijnlevensgezel Wim Nijkamp in 1990 Le Garage. Ontworpen door de vermaarde architect Cees Dam werd het een theatraal spiegelpaleis waar zien was en gezien worden. De ‘loop’ zat er direct in en het is nooit anders geworden. Culinaire Showbusiness op het hoogste niveau.
Het boek beschrijft Le Garage 25 jaar Culinaire Theater als een instituut van welevendheid waar het niet alleen gaat om het eten maar vooral ook om innerlijke beschaving.
Met beroemde gerechten en evergreens zoals de Pizza Tonijn, de Blauwpootkip van de rotissoire, de Steak Tartare, Rib Eye, Tournedos en de Caesar Salad met de dressing van Daniel Mc Vigger (Bold and the Beautiful) beschrijft het boek een chiq laag drempelig restaurant van klasse. Het restaurant, het publiek, het eten en de wijnen waarvan de bijzondere wijnen van de sommelier van het jaar Edwin Walthaus speciale aandacht verdienen. Le Garage is een instituut, al jaren bij Michelin bekroond met een Bib Gourmand.
Kortom, een boek om te zien en mee gezien te worden.

 49,95
Momenteel uitverkocht, maar neem vooral contact op, wellicht is het nog na te bestellen.
Specificaties
Auteur
Le Garage
Gewicht
1240 g
ISBN
9789491525445
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.