Limonade, fris & snacks neemt je mee naar de fascinerende wereld van zelf limonade maken.
Maak gemberbier, agua de sandia, bubble tea of je eigen tonicsiroop en ontdek dat deze limonades geen mierzoete drankjes zijn, maar bruisend met een perfecte balans tussen bitter, zoet en zuur. Serveer daarbij de perfecte snacks zoals knapperige uienringen, gefrituurde olijven en een salsa verde met homemade tortillachips.
Leer alles over het gebruik van kruiden en specerijen waardoor jouw frisdrank zo bijzonder wordt. Welke (natuurlijke) zoetstoffen gebruik je voor welke drank en leer de diverse technieken.
Maak zelf verkoelende limonade, sprankelende frisdrank en exotische vruchtendrankjes!. Leer dat gemberbier, bubble tea, vlierbloesemchampagne en egg cream geen mierzoete limonades met prik zijn, maar bruisende, alcoholvrije drankjes waarin zuur, zoet en bitter perfect in balans zijn.
De recepten in dit boek geven een goede basis voor het maken van limonadesiroop en frisdrank, maar ook voor het maken van komboecha en ijskoffie. Bovendien staan er recepten in voor bijpassende snacks zoals bananenchips, popcorn, zoete churros en knapperige uienringen.
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.