Open vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Olijfolie – het naslagwerk - Wilma van Grinsven-Padberg

 24,99 In winkelwagen

Olijfolie – het naslagwerk - Wilma van Grinsven-Padberg

We hebben allemaal wel een fles olijfolie in onze keuken staan. Olijfolie is een van de gezondste, vaakst gebruikte én oudste oliën ter wereld. Er valt zoveel over te vertellen, en toch is er zo weinig over gekend:

  • Hoe onderscheid je een goeie olijfolie van een slechte?
  • Waar en hoe wordt olijfolie gemaakt?
  • Bestaat er zoiets als olijfolie-fraude?
  • Welke olijfolie past bij welk gerecht?

Aangevuld met twintig heerlijke recepten, van een geurige focaccia tot verrassend karamel-vanille-ijs met een scheutje olijfolie.

Wilma Van Grinsven-Padberg is gediplomeerd olijfoliesommelier en gepassioneerd door de mediterrane levensstijl. In dit allesomvattende naslagwerk laat ze zien waarom olijfolie ook wel ‘het vloeibare goud’ wordt genoemd, hoe je het kunt gebruiken tijdens het koken en waarom het zo goed is voor je gezondheid.

 24,99

Specificaties
Auteur
Wilma van Grinsven-Padberg
ISBN
9789401423502
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.