Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Pok Pok - Andy Ricker

 32,50 In winkelwagen

Pok Pok - Andy Ricker

De authentieke Thaise keuken thuis op het bord. Dat was wat Andy Ricker, na een verblijf van tien- tallen jaren in Thailand en eenmaal weer terug in de Verenigde Staten, voor ogen had. De opening van zijn restaurant Pok Pok, in 2005, werd een ongekend groot succes. Bijna 10 jaar en vijf Pok Pok-restaurants verder wordt Andy Ricker gezien als dé autoriteit op het gebied van van de Thaise keuken: bejubeld door toonaangevende en beruchte restaurantrecensenten van onder andere The New York Times en andere Amerikaanse gezaghebbende culinaire media.

Kook met Andy Ricker mee en geniet van heerlijke, maar bovenal authentieke, Thaise gerechten. Van de perfecte khao (rijst) en yam (salades) tot en met mooie plaa (visgerechten) en kruidige Thaise naam phrik (sauzen). Leer de basis van de Thaise keuken kennen en trek je eigen bouillons, maak zelf rode of groene currypasta’s en de authentieke pindasaus.

Maar Pok Pok biedt meer: welke producten heb je nodig en waar kun je dat kopen? Daarnaast laat dit kookboek je de culinaire en culturele gewoonten zien van de Thaise bevolking in de diverse regio’s. Met Pok Pok haal je een masterclass Thais koken in huis.

 32,50
Momenteel uitverkocht, maar neem vooral contact op, wellicht is het nog na te bestellen.
Specificaties
Auteur
Andy Ricker, J.J. Goode
Illustrator
Austin Bush
Publicatiedatum
2014, December
Editie
1
Paginas
296
Taal
Nederlands
Bindwijze
Hardcover
Gewicht
1390 g
Afmetingen
276 × 201 × 35 mm
ISBN
9789461431103
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.