Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Rijs - Jan Bronswijk, Leonard Elenbaas, Jeroen Hazebroek

 34,99 In winkelwagen

Rijs - Jan Bronswijk, Leonard Elenbaas, Jeroen Hazebroek

Het boek “Rijs” neemt je mee op een verrukkelijke reis, van de comfortabele keuken van de thuisbakker naar het rijk van ambachtelijk brood. Maar weet je, goed brood laat zich niet haasten, dat heeft “Rijstijd” nodig.

Verstopt onder een mysterieus rijsdoek ligt de betoverende inhoud van dit boek te wachten op hongerige lezers zoals jij. Hier vind je alle geheime ingrediënten die nodig zijn om het perfecte brood te bakken, met een vleugje magie en een snufje vakkundigheid. Maar er is één cruciaal ingrediënt, iets waar zelfs de meest ervaren bakkers niet zonder kunnen: tijd.

Tijd is het kostbaarste specerij in deze culinaire queeste. Laat je niet verleiden tot snel-bakken-en-slikken, maar omarm de eeuwenoude wijsheid dat de beste dingen in het leven tijd nodig hebben. Terwijl je “Rijs” doorbladert, zul je ontdekken hoe het geduldig ‘verrijzen’ van het deeg je zintuigen prikkelt en je hart vult met voldoening.

Net zoals een meesterbakker zijn deeg koestert en liefkoost, zo zul jij leren om jouw tijd te koesteren en te investeren in het ambachtelijke broodbakken. Laat je niet opjagen door de klok, maar omarm het trage ritme van rijzend deeg.

Dus, leg je horloge even opzij en open dit betoverende boek. Laat je meeslepen door de verhalen van meesterbakkers, leer de geheimen van het rijzen en voed je ziel met de kunst van het ambachtelijke broodbakken. Want zoals het spreekwoord zegt: “Goed brood heeft tijd nodig.” En in Rijs ontdek je de heerlijke waarheid van die woorden.

 34,99

Specificaties
Auteur
Jan Bronswijk, Leonard Elenbaas, Jeroen Hazebroek
ISBN
9789083324548
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.