‘Venusian Kitchen’ gaat over de bekoring van het koken, het dansje als je naar een houten lepel reikt, de vervoering als de geuren vrijkomen bij het optillen van de deksel van de pan, het volop kunnen genieten van de aanwezigheid van vrienden en familie, de heerlijkheid van het opgediende eten en de eerste slok van de wijn die zojuist geopend is.Auteur en stylist Henriëtte Tomassen en fotograaf Elsbeth Tijssen delen een visie: zij geloven allebei in de verbindende rol van eten. Ze hebben vijf jaar gewerkt aan het tot stand komen van dit boek. Het groeide onder hun handen tot wat het nu is: een prachtig culinair fotoboek. In Venusian Kitchen komt de dankbaarheid en liefde voor eten tot uiting door middel van fotografie, schilderingen, illustraties, poëzie en verhalen. Verhalen over ontmoetingen, familiebanden en vriendschappen, dicht bij huis of verder weg. En met de verhalen kwamen ook de recepten, doorgegeven om te delen, te voeden en te verleiden.
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.