Verleidelijk vegan grillen met Vlam in de plant
In “Vlam in de plant” verkennen Maartje Borst en Lisette Kreischer de spannende mogelijkheden van de vegan barbecue. Dit kookboek laat zien hoe je met groenten, granen, peulvruchten, en meer de ster van de barbecue kunt maken. De recepten variëren van drumsticks van oesterzwam tot gegrilde perziken met custard en frambozen, allemaal bereid met innovatieve en smaakversterkende grilltechnieken.
Technieken en smaken die transformeren
De BBQ transformeert ‘saaie’ groenten in spannende, smaakvolle gerechten door de unieke bereidingswijzen die een diep aroma vrijlaten. Denk hierbij aan het karamelliseren van groenten of het roosteren boven houtskool dat zorgt voor een rokerige smaak. Dit boek biedt essentiële informatie over hoe je deze technieken het beste kunt toepassen om elk gerecht tot een succes te maken.
Een must-have voor elke plantaardige barbecue-liefhebber
“Vlam in de plant” is de perfecte aanvulling voor iedereen die houdt van barbecueën en tegelijkertijd bewust kiest voor een plantaardige levensstijl. Of je nu een beginner bent of een ervaren grillmeester, dit boek biedt inspiratie om op een nieuwe, duurzame manier te grillen. Een ideaal cadeau voor elke gelegenheid, passend bij elke type barbecue zoals een kamado, Big Green Egg, Bastard of Weber.
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.