Hoe kies je de beste wijn bij het eten, of het perfecte eten bij je wijn? Het is een vraag die iedere (thuis)kok en wijnliefhebber zich stelt. Iedereen weet immers dat een goede wijn-spijscombinatie een gerecht kan maken of breken. Om te voorkomen dat je experimenten een catastrofe worden, is het wel zo handig als je over de juiste kennis beschikt. De wijn-spijsbijbel biedt de lezer precies dat. Victoria Moore is vinoloog en smaakexpert en het combineren van eten en wijn ziet ze als een creatieve ontdekkingstocht. Op sprankelende wijze gidst ze je door de wondere wijnwereld en vertelt ze welke combinaties goed werken én waarom. Welke wijn drink je bij pure chocolade, waarom past witte wijn vaak beter bij de kaasplank dan rood en waarom zijn chili, knoflook, citroen en azijn game-changers? De wijn-spijsbijbel inspireert, daagt je uit om nieuwe combinaties uit te proberen en is een onmisbaar standaardwerk voor iedereen die graag wijn en eten combineert.
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.