Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Over Mevrouw Hamersma

Hoe is het zo gekomen? Misschien wel omdat meneer Hamersma, toen ie bij mij werd afgeleverd, helemaal niks lekker vond. Maar het cliché bleek te kloppen: liefde-man-maag. Eerst via alle recepten uit mijn eerste kookboek, Eenvoudige dinertjes, een uitgave uit 1967 nota bene. Ik heb het nog steeds. Later werden die dinertjes beduidend minder eenvoudig.

Uiteindelijk ging er geen kookboek voorbij of ik wilde het hebben. Aldus werd het koken, koken, koken. Voor familie, voor vrienden, voor de lol. En tegenwoordig ook voor Het Parool. Daarvoor kook ik de laatste jaren iedere zaterdag een gerecht waar het proefpanel van Harold Hamersma – inderdaad, die man die vroeger niks lustte – passende wijnen bij uitzoekt. Tot voor kort gebeurde dat allemaal thuis. Maar nu heb ik een plek die voor nog meer inspiratie zorgt.

Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.