Hoofdgerecht | 25 minuten | 4 personen
Kook de eieren in 8 minuten hard Schep ze over in een kom met koud water zodat ze niet verder doorgaren Pel de eieren en zet opzij
Kook de asperges volgens de instructies op pagina 8 en laat ze uitlekken Klaar intussen de boter volgens de instructies op pagina 11
Leg de uitgelekte asperges op een schaal Lepel er 2 tot 3 eetlepels notenboter over Breng op smaak met zout en de foelie
Roerbak de kropslaharten 2 minuten in een hapjespan tot ze aan de buiten- kant iets slinken, maar van binnen nog hard en crispy zijn
Verdeel de kropslaharten over 4 borden en schep er de slabladeren, ham en asperges bij Snijd de eieren met een eiersnijder in dunne plakjes en leg ze bij het aspergegerecht Garneer met de tuinkers en druppel er nog een klein beetje notenboter over Serveer eventueel met gebakken krieltjes in schil
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.