Bijgerecht | 5 minuten | 4 personen
200 ml extra vergine olijfolie
100 ml balsamicoazijn
150 g crème fraîche
1 el kappertjes
2 rauwe rode bieten, geschild en fijngeraspt
¼ rode kool, kern verwijderd, in heel dunne reepjes
1 kleine rode ui, in dunne ringen
2 bosjes kervel, alleen de blaadjes
zeezout en versgemalen witte peper
Gooi alles in een kom en bewaar een paar blaadjes kervel. Meng de boel met je handen.
Breng op smaak met zout en witte peper en garneer met de kervel.
200 ml extra vergine olijfolie
100 ml balsamicoazijn
150 g crème fraîche
1 el kappertjes
2 rauwe rode bieten, geschild en fijngeraspt
¼ rode kool, kern verwijderd, in heel dunne reepjes
1 kleine rode ui, in dunne ringen
2 bosjes kervel, alleen de blaadjes
zeezout en versgemalen witte peper
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.