Hoofdgerecht | 25 minuten | 2 personen
150 g bloemkool, in de oven gegaard
130 g snijbiet, harde stengels verwijderd, bladeren fijngesneden
85 g kikkererwten (zelf gekookt of uit blik)
2-4 eetlepels tahinidressing (zie blz. 18) • 2 lente-uitjes, in dunne ringetjes
1 komkommer (de kleine Perzische variant, als je die kunt vinden), in plakjes
50 g radijs, in plakjes
Schep de dressing in een glazen pot van 1 liter. Voeg de lenteuitjes toe, gevolgd door de komkommer, radijs, kikkererwten, bloemkool en de snijbiet. Sluit de pot goed af.
Deze salade bevat nitraten, waarvan is bewezen dat het de efficiëntie van de spieren verhoogt. Dit kan leiden tot betere sportprestaties en meer uithoudingsvermogen.
150 g bloemkool, in de oven gegaard
130 g snijbiet, harde stengels verwijderd, bladeren fijngesneden
85 g kikkererwten (zelf gekookt of uit blik)
2-4 eetlepels tahinidressing (zie blz. 18) • 2 lente-uitjes, in dunne ringetjes
1 komkommer (de kleine Perzische variant, als je die kunt vinden), in plakjes
50 g radijs, in plakjes
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.