Nagerecht | 195 minuten | 9 personen
Brownie
280 g dadels
90 g raw cacao (poeder)
90 g blanke amandelen
90 g + 20 g walnoten
2 eetlepels kokosolie, iets zachter geworden
20 g gojibessen
Glazuur
90 g raw cacao (poeder)
70 g dadels
180 ml kokosmelk
70 ml kokosolie, gesmolten
Vierkante vorm 20 cm
Mix de dadels, cacao, amandelen, 90 g walnoten en de olie tot een gelijkmatig deeg. Stamp de resterende 20 g walnoten fijn, voeg ze samen met de gojibessen toe aan het deeg en meng ze erdoor met een spatel.
Bekleed de vorm met bakpapier. Druk het browniedeeg goed in de vorm en zet het in de koelkast.
Mix alle ingrediënten voor het glazuur tot een glad, gelijkmatig mengsel.
Schenk dit mengsel over de brownie en zet alles 3 uur in de koelkast.
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.