Nagerecht | 1 minuten | 10 personen
50 g gerookte zalm
50 g komkommer (de kleine Perzische variant, als je die kunt vinden), in plakjes
10 g waterkers • 1-2 eetlepels cidervinaigrette (zie blz. 30)
½ eetlepel kappertjes, afgespoeld • ¼ kleine rode ui, in dunne halve ringen
¼ kleine avocado, geschild, pit eruit, in plakjes
handjevol bladpeterselieblaadjes
Schep de vinaigrette in een glazen potje van 500 ml. Leg de rode ui erop, gevolgd door de kappertjes, de komkommer, gerookte zalm, avocado, peterselie en maak af met de waterkers. Sluit het potje goed af.
Deze salade bevat veel vetten die goed zijn voor je hart. Ze beschermen tegen een hoog cholesterolgehalte, diabetes en een hoge bloeddruk.
50 g gerookte zalm
50 g komkommer (de kleine Perzische variant, als je die kunt vinden), in plakjes
10 g waterkers • 1-2 eetlepels cidervinaigrette (zie blz. 30)
½ eetlepel kappertjes, afgespoeld • ¼ kleine rode ui, in dunne halve ringen
¼ kleine avocado, geschild, pit eruit, in plakjes
handjevol bladpeterselieblaadjes
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.