Voorgerecht | 25 minuten | 4 personen
150 g mihoen
wortel
1/2 komkommer
1 kropje babyromainesla
1/2 bosje munt
1/2 bosje koriander
1 el pinda’s
20 roze garnalen
10 rijstvellen
1 flinke handvol taugé
Doe de mihoen in een kom en schenk er kokend water over. Laat 4 minuten weken. Giet af, laat uitlekken en afkoelen.
Schrap de wortel en snijd de wortel en de komkommer in dunne reepjes. Hak de sla en kruiden fijn. Hak de pinda’s fijn. Halveer de garnalen in de lengte.
Beleg de vochtige rijstvellen elk met wat sla, taugé, mihoen, 4 halve garnalen en reepjes wortel en komkommer. Bestrooi met de kruiden en pinda’s.
Maak de rollen af volgens de uitleg op blz. 5. Serveer er kant-en-klare loempiasaus bij.
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.