Voorgerecht | 20 minuten | 4 personen
150 g mihoen
1 mango
2 avocado’s
een paar druppels citroensap
10 rijstvellen
5 plakken gerookte zalm
1 handvol mesclun (slamelange)
een paar blaadjes koriander
Voor de sinaasappelsaus
2 el olijfolie
sap van 1 sinaasappel
1 el balsamicoazijn
2 tl mosterd
zout en peper
Doe de mihoen in een kom en schenk er kokend water over. Laat 4 minuten weken. Giet af, laat uitlekken en afkoelen.
Schil de mango en avocado’s en snijd ze in dunne plakjes. Besprenkel de plakjes avocado met citroensap tegen het verkleuren. Halveer de plakken zalm.
Klop voor de saus alle ingrediënten door elkaar.
Beleg de vochtige rijstvellen elk met wat zalm en mesclun. Voeg een beetje mihoen en plakjes avocado en mango toe. Bestrooi met koriander.
Maak de rollen af volgens de uitleg op blz. 5. Serveer de sinaasappelsaus erbij.
150 g mihoen
1 mango
2 avocado’s
een paar druppels citroensap
10 rijstvellen
5 plakken gerookte zalm
1 handvol mesclun (slamelange)
een paar blaadjes koriander
Voor de sinaasappelsaus
2 el olijfolie
sap van 1 sinaasappel
1 el balsamicoazijn
2 tl mosterd
zout en peper
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.