Hoofdgerecht | 15 minuten | 2 personen
Voor de taco’s:
100 g bakchorizo
1 aardappel
1 rode ui
2 el plantaardige olie
100 g blaadjes spinazie
zout en peper
Om te serveren:
bosje waterkers
100 g radijsjes, in dunne plakjes
6 bloem- of maistortillas, verwarmd
200 g queso fresco of feta, verkruimeld
salsa naar keuze
Snijd de chorizo in plakjes van ongeveer 5 mm dik. Schil de aardappel en snijd ’m in dunne reepjes. Snijd de ui in dunne ringen.
Verhit de olie in een pan op matig vuur, voeg de plakjes chorizo toe en bak ze 2 minuten. Voeg dan de reepjes aardappel toe en bak ze in 6-8 minuten gaar. Voeg de ui, spinazie, zout en peper toe en bak nog 1-2 minuten.
Doe de waterkers en plakjes radijs in aparte kommen en zet ze op tafel. Schep het chorizomengsel op het midden van de warme tortilla’s en voeg de verkruimelde kaas toe.
Serveer met een schepje salsa.
Voor de taco’s:
100 g bakchorizo
1 aardappel
1 rode ui
2 el plantaardige olie
100 g blaadjes spinazie
zout en peper
Om te serveren:
bosje waterkers
100 g radijsjes, in dunne plakjes
6 bloem- of maistortillas, verwarmd
200 g queso fresco of feta, verkruimeld
salsa naar keuze
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.