Nagerecht | 200 minuten | 4 personen
Bodem
140 g dadels
90 g blanke amandelen
90 g hazelnoten
½ theelepel vanillepoeder
Crème
250 g cashewnoten, 12 uur geweekt
80 ml vloeibare honing
80 ml kokosmelk
80 ml kokosolie, gesmolten
1 theelepel vanillepoeder
Decoratie
12 verse vijgen
hazelnoten, vloeibare honing
Taartvorm met uitneembare bodem
20 cm
Mix alle ingrediënten voor de vlaaibodem tot je de substantie van kruimeldeeg hebt. Bekleed de vorm met bakpapier. Druk het deeg in de vorm en zet het in de koelkast.
Laat de cashewnoten goed uitlekken. Mix alle ingrediënten voor de crème tot een glad, gelijkmatig mengsel. Schenk dit op de vlaaibodem en laat hem 1 uur opstijven in de koelkast.
Snijd vlak voor het serveren de vijgen in vieren en leg ze op de crème. Bestrooi met hazelnoten en sprenkel er honing over.
Bodem
140 g dadels
90 g blanke amandelen
90 g hazelnoten
½ theelepel vanillepoeder
Crème
250 g cashewnoten, 12 uur geweekt
80 ml vloeibare honing
80 ml kokosmelk
80 ml kokosolie, gesmolten
1 theelepel vanillepoeder
Decoratie
12 verse vijgen
hazelnoten, vloeibare honing
Taartvorm met uitneembare bodem
20 cm
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.