Voorgerecht | 45 minuten | 4 personen
Dressing voor salade
Roer alles goed door elkaar of schud goed door elkaar in een jampot. Doe er eventueel nog wat verse koriander door. Doe de dressing over sla naar keuze. Doe alle ingrediënten, behalve brood en sesamzaad in een keukenmachine en laat draaien tot alles gemengd is. Verdeel het mengsel over de vier boterhammen, strooi het sesamzaad er overheen en snijd dan de korsten eraf. Dit kan ruim van tevoren gedaan worden. Vlak voor het serveren iedere boterham in drieën of in vieren snijden.
Verhit een flinke laag olie in een wok of in een koekenpan met hoge rand en bak de vingers goudbruin, 1 tot 1,5 minuut aan elke kant. Kan zo als fingerfood borrelhap maar met een Oosterse salade erbij is het een heerlijk voorgerecht.
Voor wie nog vingers overheeft: combineer ze met verdejo en sauvignon blanc.
Dressing voor salade
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.