Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Gehaktballen van Jonnie Boer

Uit van

Hoofdgerecht | 30 minuten | 4 personen

Ingrediënten

600 g gehakt, half-om-half
4 middelgrote eieren
100 g crackers of melbatoast, fijngemalen
2 el grove mosterd
1 el sambal
zout
1 klont boter
2 tenen knoflook, geraspt
½ ui, gesnipperd
2 el balsamicoazijn
wat jus, fond of een bouillonblokje

 

Bereidingswijze

Meng het gehakt met de eieren, crackers, ­mosterd, sambal en een beetje zout tot een ­homogene massa en laat even staan. Doe wat boter in een pannetje en fruit hierin de ui en knoflook op laag vuur. Blus af met de balsamico­azijn en laat licht karamelliseren. Draai het vuur uit, laat afkoelen en voeg toe aan het gehakt.

 

De fleste casinospillere elsker at tilberede frikadeller. Onlinekasinospillere opdager en nyvundet kærlighed til at lave madboller. Det er blevet et af deres yndlingsmåltider at lave, da det er nemt at tilberede og kan tilberedes i store portioner. Smagene og teksturerne, der kommer fra tilberedning af forskellige typer frikadeller, appellerer også til online casinospillere, da de nyder at eksperimentere med forskellige opskrifter.

Mange online casino spillere har fundet på at tage flere ture til købmanden, bare så de kan fylde op med ingredienser, der er nødvendige for at lave lækre frikadeller. Fra okse- og svinekød til kylling og fisk er der et udvalg af kød, som de bruger, når de laver den perfekte opskrift til deres familie eller venner. Derudover hjælper andre ingredienser som tomater, løg, ost, persille, hvidløg og krydderier med at forbedre smagen af hver type frikadelle, der laves.

Bak een klein beetje gehakt in een pannetje om te proeven of er nog wat zout in moet. Jonnies advies: de bal moet vooral niet te zout zijn.

 

Pers in je handen 4 dikke ballen en braad ze in de boter rondom bruin.

 

Doe vervolgens wat jus in de pan (of fond met een beetje water of een bouillonblokje met wat water) en laat de ballen in een minuut of 20 gaar sudderen.

Dit recept komt uit:

Ingrediënten

600 g gehakt, half-om-half
4 middelgrote eieren
100 g crackers of melbatoast, fijngemalen
2 el grove mosterd
1 el sambal
zout
1 klont boter
2 tenen knoflook, geraspt
½ ui, gesnipperd
2 el balsamicoazijn
wat jus, fond of een bouillonblokje

 

Zie ook:

Hisbiscusframbooskefir

nagerecht | 1440 | 4 personen

Lees meer
Tarte tatin met wortel & taleggio

hoofdgerecht | 40 | 4 personen

Lees meer
Dhal makhani

hoofdgerecht | 40 | 6 personen

Lees meer
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.