Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Kooktechnieken -

 19,95 In winkelwagen

Kooktechnieken -

Het complete naslagwerk voor elke kok – Meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd
In dit lijvige handboek vindt u meer dan 1200 werkwijzen die stap voor stap worden beschreven aan de hand van duidelijke foto’s. De technieken voor de voorbereiding en verwerking van de ingrediĆ«nten zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken van A tot Z: groenten, fruit, eieren en zuivelproducten, vis en zeevruchten, vlees, gevogelte en wild, pasta en granen, kruiden en specerijen. Zo leest u onder andere hoe u artisjokken bereidt, de pitjes uit een granaatappel verwijdert, zalm fileert, oesters openmaakt en een wildbout lardeert… Bovendien bevat dit handboek een extra hoofdstuk waarin de bereiding van de belangrijkste fonds en sauzen wordt besproken.
Kortom, een keukenbijbel voor alle liefhebbers van de kookkunst!

 19,95

Specificaties
Gewicht
1210 g
Afmetingen
224 × 169 × 35 mm
ISBN
9789044739275
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.