Groenten in de hoofdrol in Heel veel veg!
In deze opvolger van het succesvolle kookboek Veg!, ontdek je hoe lekker het is om te koken met oneindig veel groenten!
Nog meer Veg!
Hugh Fearnley Whittingstal gaat in Nog meer Veg! nog een stapje verder dan in zijn vorige kookboek. In de opvolger van Veg! laat hij zien hoe lekker groenten eigenlijk zijn. De recepten zijn onderverdeeld in pittige groentegerechten, groenten uit de oven, stevige salades, soep, rauwe gerechten & ontbijtjes, tapas, mezze & bijgerechten en aardappels & granen. Ontdek nu zelf hoe lekker het is om te koken met veelzijdige groentes.
Puur en onbewerkt
In de recepten wordt van enkel groenten, fruit, volkorengranen, noten, zaden, specerijen en koudgeperste oliën gebruik gemaakt. Heel veel veg! laat zien dat koken met groenten, fruit en granen helemaal niet moeilijk is en vooral fantastisch smaakt! Pure en onbewerkte ingrediënten vormen de beste bouwstenen voor een heerlijke en gezonde maaltijd! Eet smakelijk!
Voorproefje
Probeer nu als voorproefje het recept voor Pieperzanella! Topvariant op de panzanella. Ik heb het recept in Het Parool gezet. Heel veel leuke reacties op gehad. En niet alleen omdat meneer Hamersma er zulke lekkere wijnen bij uitgezocht had.
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.