Met slechts één pan kun je stoven, stomen, sauteren, sudderen, smoren of braden en creëer je een maaltijd zonder gedoe – en bovendien minimale afwas.
Aan het einde van een drukke dag wil je een heerlijk huisgemaakt diner serveren, een complete alles-in-één maaltijd die met weinig moeite en weinig pannen af te wassen is. De redacteuren van Martha Stewart Living presenteren een gloednieuwe verzameling van 120 recepten – per pan – om u daarbij te helpen, terwijl u tegelijkertijd hartige nieuwe gerechten toevoegt aan uw wekelijkse routine.
One Pot is an exciting new way to approach everyday cooking: Imagine perfect pasta dishes for which everything goes in the pot at once (yes, that’s pasta, tomato, garlic, basil, and water all cooked together), dinner-party ready roasts with tender vegetables, and down-home casseroles, along with wholesome fish, chicken, and vegetarian dishes. You’ll get incredible flavor payoff from dishes such as comforting Chicken and Dumplings, easy Baked Risotto with Carrots and Squash, healthy Broiled Striped Bass with Tomatoes, hearty Pork Chops with Bacon and Cabbage, and the delectable Skillet Chocolate-Chip Cookie—each of which takes less than an hour from start to finish. Here, too, are a dozen outstanding recipes for surprising and simple desserts that can be ready when you are.
With chapters devoted to your essential cooking vessels—stockpot, skillet, slow cooker, and more—this book is sure to streamline your meals and to satisfy the people you share them with. Recipes include:
DUTCH OVEN: Beef Stew with Noodles, Chicken and Dumplings, Baked Risotto, Texas Red Chili, Cajun Stew
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.