Taco’s zijn het kloppende hart van de Mexicaanse keuken. Eenvoudig gezegd bestaat een taco uit een tortilla met vulling, salsa en garnering die samen voor een heerlijke smaaksensatie zorgen. Met dit boek kunt u de kleurrijke eetervaring van kleine taqueria’s en streetfoodtrucks in uw eigen keuken beleven.
Van kleine hapjes (antojitos), zoals Avocadodippers in bierbeslag, perfect als snack of bij een tacofeest, tot ontbijt- en brunchtaco’s zoals eiertaco’s op Mexicaanse wijze en de taco’s met kievitsbonen & chorizo.
Ook vindt u in dit boek recepten voor heerlijke taco’s met vlees, zoals de taco’s met rundvlees in barbacoa-stijl en recepten met vis en zeevruchten, zoals de taco’s met zalm & pittige zwarte bonen. Voor vegetarische taco’s zijn er vullingen met bloemkool en kikkererwten en met aardappelen en kurkuma, en er is een heel hoofdstuk gewijd aan de onmisbare salsa’s, relishes en bijgerechten, die u naar eigen smaak kunt combineren!
Geschreven door de Mexicaanse chef-kok Felipe Fuentes Cruz en de Britse Ben Fordham, van de keten Benito’s Hat.
Met 65 authentieke maar eenvoudige recepten.
Boordevol recepten met vlees, vis, groenten en zelfs zoete dessertaco’s!
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.