Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Pittige papadumbruschetta

Uit van

Bijgerecht | 15 minuten | 4 personen

Ingrediƫnten

4 papadums, gebakken tot ze uitzetten en goudbruin zijn, daarna afgekoeld en gehalveerd
4 eetlepels gepofte-knoflookdressing (zie blz. 14)
1 hoeveelheid perziksalsa (zie blz. 20)
snufje habanero- of rode-chilipoeder
1 limoen, in 8 partjes, voor erbij
zout

Bereidingswijze

Schep op elk stuk papadum een 1/2 eetlepel dressing en verdeel de salsa erover. Bestrooi alles met chilipoeder en zout naar smaak. Dien op met limoenpartjes.

Dit recept komt uit:

Ingrediƫnten

4 papadums, gebakken tot ze uitzetten en goudbruin zijn, daarna afgekoeld en gehalveerd
4 eetlepels gepofte-knoflookdressing (zie blz. 14)
1 hoeveelheid perziksalsa (zie blz. 20)
snufje habanero- of rode-chilipoeder
1 limoen, in 8 partjes, voor erbij
zout

Zie ook:

Uientaart met camembert

hoofdgerecht | 45 | 6 personen

Lees meer
Kiwi, komkommer en kervelwater

bijgerecht | 20 | 6 personen

Lees meer
Vegan parmezaan

voorgerecht | 5 | 4 personen

Lees meer
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.