Nieuwe reis- en kookserie van Kosmos Uitgevers
Eten in Italië – Recepten uit Rome is het eerste deel in de nieuwe reis- en kookserie van Kosmos Uitgevers, waarin de wereldberoemde Italiaanse keuken centraal staat. Deze serie belicht de mooiste gerechten uit verschillende Italiaanse steden, te beginnen met het culinaire hart van Italië: Rome.
Traditionele en moderne Romeinse recepten
Katie Caldesi presenteert een uitgebreide collectie recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Klassiekers zoals pittige cacio e pepe en saltimbocca alla Romana worden gecombineerd met moderne gerechten die vandaag de dag in Rome populair zijn, zoals de vurige chili sorbet. Deze mix van traditie en vernieuwing biedt een verrassende kijk op de Romeinse keuken.
Vakantie in eigen keuken
Met Recepten uit Rome kan iedereen het hele jaar door genieten van de smaken en geuren van Rome, zonder de keuken te verlaten. Dit kookboek nodigt uit tot het ontdekken en proeven van de authentieke Romeinse gerechten, en biedt een culinaire reis door een van de lekkerste steden ter wereld.
Aanrader voor elke kookboekcollectie
Dit Italiaanse kookboek, geschreven door Katie Caldesi, is een waardevolle toevoeging aan elke kookboekcollectie. De combinatie van prachtige recepten en de rijke cultuur van Rome maakt Recepten uit Rome een echte aanrader. Buon appetito!
Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.